Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Járványügyi intézkedések

Tisztelt Ügyfelek!
 
 
A koronavírus-járvány negyedik hullámának erősödése miatt a dolgozóink és ügyfeleink egészségvédelme érdekében 2021. november 8. napjától korlátozások kerülnek bevezetése az Egerszalóki Közös Önkormányzati Hivatal székhelyén és kirendeltségén.
 
Az ügyfeleknek kötelező az orrot és a szájat elfedő védőmaszk használata. 
 
A Hivatali dolgozók abban az esetben mellőzhetik a maszkviselést, ha megtartható a legalább 3 méteres távolság másoktól és a terem szellőztetésének lehetősége is biztosított.
 
A járványügyi megelőzés érdekében a személyes érintkezések során továbbra is javasolt a legalább másfél méteres távolság megtartása. 
A másokkal történő közvetlen érintkezés (pl. kézfogás) kerülendő.
 
Az Ügyintézés során kérjük, hogy az elektronikus csatornákat részesítsék előnyben (hivatali kapu, epapír, email)
 
•A Hivatalba csak ügyfélfogadási időben- lehetőség szerint az ügyintézővel telefonon előre egyeztetett időpontban- lehet személyesen ügyet intézni.
 
•Kérelmeiket, kitöltött nyomtatványaikat kérjük szíveskedjenek a bejárat melletti postaládába helyezni, melyet minden nap ürítünk.
 
•A folyamatban lévő ügyintézéshez a kapcsolatfelvétel megkönnyítése (pl. hiányzó dokumentum vagy nyilatkozat pótlása) érdekében kérjük adják meg elérhetőségeiket (telefon vagy email cím)! 
 
A Hivatalba történő belépéskor, kézfertőtlenítő használata kötelező.
 
Koronavírus-fertőzés gyanúja esetén mindenki maradjon otthon, és keresse meg háziorvosát. 
 
A járványügyi előírások betartására kérünk mindenkit! 
 
 
Egerszalóki Közös Önkormányzati Hivatal
Jegyzője
 

Településünkről

Egerszólát Egertől 12 km-re, északnyugatra, a Farkas és a Préda hegyek között, a Szólát-patak völgyében fekvő település. A község neve elé megkülönböztetésül került az Eger előtag…

Dokumentumtár

Itt megtalálja településünk önkormányzatának közétett dokumentumait (rendeletek, jegyzőkönyvek, formanyomtatványok, stb…)

Rendezvények

Települési rendezvényeinkről itt találhat bővebb információt…

Szálláshelyek

Települési rendezvényeinkről itt találhat bővebb információt…

Időjárás Egerszóláton

          

Keresés az oldalon...